jueves, 23 de enero de 2014

Twitter

        Al llarg d'aquesta setmana hem fet servir l'eina Twitter per fer un debat sobre educació. El debat consistia en l'escola tradicional vs. l'escola constructiista. Cada tres dies canviaven els rols i defensaven l'altra escola.
       Twitter és una eina molt sencilla d'utilitazar, la pots dissenyar al teu gust i adjuntarli una foto personal al teu perfil. Aqui adjunt una foto del meu twitter i el meu disseny:


         Cada company té un twitter personal i varem anar fent twits amb l'estiqueta #edubateeiv i poc a poc varem anar creant el debat. Cada un anavem publicant les nostres idees i altres ens debatien si estaven o no d'acord. Aqui veim un exemple que vaig publicar jo durant el debat on estava a favor de l'escola constructiva i en contra de l'escola tradicional.

        Com tots els alumnes partcipavem activament en el debat i sempre apareixien nous twits i noves constacions, el debat ha sigut dinàmic i mai s'ha quedat estanact en una idea. Tots anavem donant idees i argumentant als altres pero fer més fluit el debat.


       He arribat a la conclusió de que Twitter es una eina molt útil per fer activitats de classe; i com es pot utilitzar tant als ordinadors com al propi telefon mòvil, la feina es fa més divertida i es por du a terme en qualsevol lloc on et trobis.

No hay comentarios:

Publicar un comentario